Berapa lama tempoh masa pemprosesan bagi setiap kaedah?

Tempoh masa untuk memproses satu permintaan pengeluaran pada kebiasaannya adalah 1-3 hari perniagaan. Ini adalah untuk membenarkan kami melengkapkan pelbagai semakan keselamatan sebelum melakukan pembayaran. Tempoh masa bagi penerimaan bayaran adalah bergantung kepada kaedah bayaran dan masa pemprosesan pihak penghantar ketiga.
Skrin pengeluaran dalam platform perdagangan menyatakan keperluan pengeluaran minimum bagi setiap jenis kaedah pembayaran. Pemprosesan permintaan pengeluaran yang kurang daripada amaun pengeluaran minimum mungkin menyebabkan akaun anda dikenakan caj.

Senarai dibawah menunjukkan kaedah pembayaran yang ditawarkan oleh kami. Sila maklum bahawa mungkin terdapat kaedah-kaedah yang tidak didapati di dalam kawasan anda:

Dompet elektronik - PayPal atau Skrill. Anda sepatutnya akan menerima dana dalam akaun e-dompet anda dalam 3-7 hari perniagaan selepas pengeluaran diluluskan.
Pindahan Bank - pindahan dana terus dari bank ke bank. Anda sepatutnya menerima dana dalam akaun bank anda dalam 5 hari perniagaan dari kelulusan pengeluaran anda. Pengeluaran ke akaun bank mungkin tertakluk kepada kelewatan tambahan bergantung kepada institusi perbankan dan bidang kuasa yang berkenaan.
Kad Kredit - dana sepatutnya diterima dalam akaun bank yang berkaitan dengan kad tersebut bergantung kepada masa pemprosesan bank masing-masing.

Polisi kami, jika boleh, adalah membuat pembayaran pengeluaran ke sumber sama yang digunakan ketika membuat deposit ke dalam akaun pelanggan. Sebagai contoh, jika seorang pelanggan membuat deposit menggunakan kad Visa, kami sentiasa akan cuba memproses sebarang pengeluaran ke akaun kad Visa yang sama terlebih dahulu. Setelah pengeluaran ini diluluskan, dana akan dikreditkan kedalam akaun kad Visa pelanggan sebelum tarikh caj / bil bulanan.

Tidak dapat menemui jawapan kepada soalan anda? Hubungi Kami!
E-mel

Plus500 tidak menyediakan produk dan perkhidmatan kepada penduduk United States.