Bermula

Menetap isyarat adalah percuma, mudah dan boleh didapati di dalam semua peranti. Anda boleh mencipta isyarat dengan mengklik ikon isyarat (  ) dalam skrin perdagangan utama, anda boleh melihat, mengedit dan membatalkan isyarat daripada Isyarat yang terletak di dalam menu aplikasi (bagi telefon bimbit dan tablet) atau dalam bar sisi Pedagang Web.

Bagaimana untuk menetapkan satu isyarat:

1. Klik pada ikon isyarat

Syot layar platform Plus500 dengan kanta pembesar dan jari pada ikon Isyarat

2. Tetapkan nilai isyarat

Syot layar platform Plus500 dengan kanta pembesar pada suatu Isyarat Harga

3. Dapat notifikasi dalam masa-nyata

"Isyarat harga - EUR/USD
telah mencapai 0.9765"

Harga

Bertindak balas terhadap Pergerakan Harga Sejurus Ia Berlaku

Tetapkan isyarat Harga untuk mendapat pengumuman apabila suatu instrumen mencapai harga Beli atau Jual yang telah ditetapkan.

Contoh:

Anda ingin tahu apabila harga Beli Minyak mencapai $49.81 kerana anda percaya ia mungkin naik. Tetapkan satu isyarat harga, dan jika Minyak mencapai paras tersebut, notifikasi akan dihantar kepada anda melalui kaedah komunikasi pilihan anda (e-mel/SMS/tolak).

Syot layar skrin Isyarat Harga dalam aplikasi Plus500

% Perubahan (Harian atau Sejam)

Terima Notis Segera mengenai Peratusan Kenaikkan atau Kejatuhan

Guna isyarat % Perubahan untuk mendapat notifikasi apabila perubahan harga mutlak (positif atau negatif) suatu instrumen telah mencapai suatu paras tertentu. Isyarat % Perubahan juga boleh ditetapkan untuk diulang setiap hari atau sejam.

Contoh:

Anda ingin diberitahu apabila Gas Asli naik sebanyak 0.80% daripada sesi perdagangan yang terakhir. Setelah meletak suatu isyarat, suatu kejadian pasaran global menghantar harganya 0.80% lebih tinggi, dan anda akan menerima isyarat yang mana anda boleh log masuk terus ke dalam akaun anda.

Syot layar skrin % Perubahan dalam aplikasi Plus500

Sentimen Pedagang (% Pembeli % vs. % Penjual)

Ketahui Bagaimana Pedagang Lain Sedang Berdagang dalam Masa-Nyata

Sentimen Pedagang adalah satu alatan notifikasi unik yang diaktifkan secara automatik apabila peratusan Pembeli atau Penjual (di kalangan pelanggan Plus500) mencapai suatu paras tertentu.

Contoh:

Trend pasaran semasa bagi USA 500 ialah 51% Pembeli, 49% Penjual. Anda ingin tahu apabila % Pembeli telah mencapai atau melebihi 56%, maka anda menetapkan isyarat Sentimen Pedagang sewajarnya.

Syot layar skrin Sentimen Pedagang dalam aplikasi Plus500

FAQ

Sokongan 24/7
Perlukan Bantuan?
Sokongan 24/7