Fi

Spread Sahaja

Tidak seperti perkhidmatan pembekal yang juga mengenakan komisen pada setiap dagangan, Plus500 tidak mengenakan komisen pengurusan.

Premium

Jika anda memegang kedudukan terbuka selepas penutupan perniagaan sehingga hari perdagangan seterusnya, secara teknikalnya anda telah memegangnya semalaman, maka ia perlu dibiayai. Pembiayaan premium adalah sama ada dengan menambah (untuk kedudukan pendek) atau menolak (untuk kedudukan panjang) ke akaun anda untuk menampung manfaat/kos pembiayaan yang berkaitan. Masa Premium (masa pasaran ditutup) untuk setiap instrumen ditunjukkan di bawah tab butiran.

Untuk melihat pembiayaan premium dan "% bagi setiap hari" untuk instrumen yang khusus, pergi ke skrin utama platform, pilih instrumen yang diperlukan dan tekan butiran di bahagian paling kanan baris.

Nota: jika kedudukan dibuka pada hari Jumaat dan ditahan semalaman sehingga hari Isnin yang berikutnya, hari perdagangan seterusnya, jumlah yang ditambah atau ditolak untuk pembiayaan premium kepada akaun yang biasanya tiga kali ganda jumlah harian untuk menampung keseluruhan tempoh hujung minggu.

Bayaran tiada aktiviti

Yuran akan dikenakan bernilai sehingga 10 USD sekiranya Platform Dagangan anda tidak digunakan atau tidak aktif untuk satu tempoh yang telah dinyatakan di dalam Perjanjian Pengguna. Ini adalah untuk mengurangkan kos perkhidmatan, walaupun platform tersebut tidak digunakan.

* Bagi maklumat lanjut mengenai yuran-yuran, sila rujuk kepada Persetujuan Pengguna