Plus500 - Penaja Utama
Atlético de Madrid

Berdagang Saham, Indeks, Komoditi, Forex dan Pilihan melalui perkhidmatan CFD kami

Sentiasa ingat bahawa CFDs adalah produk berleveraj dan boleh menyebabkan kerugian kepada keseluruhan modal anda. Dagangan CFDs mungkin tidak sesuai untuk anda. Sila pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko yang terlibat. Sila baca Penyata Pendedahan Risiko dan Perjanjian Pengguna kami sebelum menggunakan perkhidmatan kami.

Teroka pelbagai instrumen kewangan kami

Ketahui lebih lanjut

"Kami berbesar hati kerana dapat memeterai perjanjian ini dengan Plus500. Ini merupakan tempoh yang menarik bagi kelab sebagai - seperti Plus500 - Kami melebarkan jejak langkah antarabangsa kami. Kami percaya perkongsian ini bersama Plus500 akan menyokong kemajuan ini, dan kami berharap untuk berkongsi perjalanan kami dengan mereka."

Miguel Ángel Gil Marin, Ketua Eksekutif Atlético de Madrid

Berdagang dengan Platform Dagangan milikPlus500

"Kami amat berbesar hati untuk bekerjasama dengansebuah kelab bola sepak yang disegani seperti Atlético de Madrid, yang mempunyai susur jalur yang kukuh sepanjang 110 tahun. Atlético de Madrid adalah wajar untuk kami memandangkan Eropah adalah pelanggan terbesar kami, dan kami berkongsi dengan mereka semangat dalam berusaha untuk berjaya di samping mempunyai budaya ketelusan dan menghormati pelanggan, peminat, rakan kongsi dan pekerja."

Gal Haber, Managing Director Plus500