Sentiasa ingat bahawa CFDs adalah produk berleveraj dan boleh menyebabkan kerugian kepada keseluruhan modal anda. Dagangan CFDs mungkin tidak sesuai untuk anda. Sila pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko yang terlibat. Sila baca Penyata Pendedahan Risiko dan Perjanjian Pengguna kami sebelum menggunakan perkhidmatan kami.

Promosi masa terhad

Bagaimana untuk menerima Bonus Deposit Pertama

 1. Log masuk ke WebTrader Klik Di Sini
 2. Klik pada 'Jual Beli Sebenar'
 3. Klik pada 'Buka akaun baru'
 4. Klik pada ' Pengurusan Dana' di sudut bawah kiri
 5. Pilih kaedah deposit
 6. Masukkan kod bonus (daripada jadual di bawah) ke dalam medan deposit
 7. Amaun bonus akan ditambah pada akaun anda setelah anda berjual beli bilangan mata pedagang yang diperlukan
Deposit Minimum Jumlah Bonus TPoint Yang Diperlukan Kod Bonus
RM500 RM100 50 FIRST100
RM3,000 RM450 150 FIRST500
RM5,000 RM600 200 FIRST1000
RM20,000 RM3,000 1000 FIRST5000
RM1,000 RM180 60 **
 • Setiap instrumen memberikan TPoint yang berbeza (mata pedagang) bagi setiap jumlah yang diniagakan – KLIK DI SINI untuk melihat jadual instrumen yang lengkap.
 • ** Kod bonus ini hanya terpakai bagi promosi bonus istimewa sahaja. Kod bonus istimewa akan disiarkan dalam promosi bonus istimewa yang berkenaan.

Terma dan Syarat Bonus

 1. Dari masa ke semasa, Plus500 mungkin menawarkan promosi bonus tambahan. Bonus ini ditawarkan kepada anda berdasarkan kriteria yang telah ditetapkan dan atas budi bicara mutlak Plus500. Jika anda layak menerima bonus tersebut, satu mesej mengandungi butiran bonus akan muncul di dalam Akaun Plus500 anda dan/atau satu e-mel pengumuman yang berkaitan akan dihantar kepada anda.
 2. Bonus berkenaan akan tersedia untuk pengeluaran apabila anda telah menepati jumlah perdagangan minima yang diwakili oleh mata pedagang.
 3. Jika jumlah dagangan minimum tidak ditepati, semua bonus akan luput selepas 90 hari (kecuali yang dinyatakan).
 4. Untuk setiap jenis bonus, hanya satu bonus akan ditawarkan kepada setiap isi rumah. Iaitu, para pelanggan yang berkaitan dengan pelanggan lain dalam satu atau lebih, dalam mana-mana kombinasi yang berikut: nama, nombor telefon, alamat surat-menyurat, alamat e-mel, alamat IP, nama pada kad kredit/debit, nombor kad kredit/debit, ID mesin dan sebarang bentuk maklumat identifikasi.
 5. Jika anda tidak ingin menerima bonus tersebut, jangan masukkan kod bonus apabila diminta berbuat demikian atau hubungi kami melalui laman "Hubungi Kami" pada laman web Plus500 atau melalui menu "Bantuan"pada Platform Perdagangan Plus500.
 6. Plus500 tidak bertanggungjawab ke atas sebarang kerugian anda akibat daripada perdagangan menggunakan bonus.
 7. Tawaran ini tertakluk kepada Perjanjian Pengguna dan penyalahgunaan tawaran ini akan menyebabkan bonus dan keuntungan hasil bonus ini ditahan.
 8. Plus500 mempunyai hak untuk mengubah, menarik balik atau menghadkan promosi bonus ini pada bila-bila masa.
 9. Plus500 adalah penimbang tara tunggal dalam menentukan 'syarat/terma' bonus dan segala isu-isu yang berkaitan.