Jual Beli CFD Saham di Plus500™

Plus500CY Ltd ialah pembekal produk kewangan yang terdapat dalam laman web ini. Plus500CY Ltd adalah dikawal selia oleh CySEC (No. Lesen 250/14).
Jual Beli CFD Saham di Plus500™

Saham daripada 20 pasaran yang berlainan.

Berdagang CFD atas saham daripada 20 negara: USA, UK, Jerman, Perancis dan banyak lagi. Pelarasan dividen akan dibuat terus pada akaun Plus500 anda. Spread rendah di antara harga beli dan jual. Tiada komisen. Untuk melihat yuran kami, klik sini.

Buka dan danakan akaun anda dalam masa 5 minit!

Praktis berdagang dengn membuka akaun demo percuma dalam masa 5 minit dengan memuat turun perisian Plus500.

Jual beli saham dengan leveraj

Jual beli fleksibel dalam saham CFD. Keupayaan untuk menggunakan amaun modal yang kecil dan memperoleh kesan jual beli amaun yang lebih tinggi.

Kawalan ke atas untung dan rugi

Pra-takrif untung/rugi anda di platform Plus500 dan kedudukan anda akan ditutup secara automatik apabila harga yang ditetapkan telah dicapai.

Senarai saham - klik di sini
Sentiasa ingat bahawa CFDs adalah produk berleveraj dan boleh menyebabkan kerugian kepada keseluruhan modal anda. Dagangan CFDs mungkin tidak sesuai untuk anda. Sila pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko yang terlibat. Sila baca Penyata Pendedahan Risiko dan Perjanjian Pengguna kami sebelum menggunakan perkhidmatan kami.